Finishes: hotels door terrecotte europe, mediterraan aardewerk | homify
Finishes:  Hotels door Terrecotte Europe, Mediterraan Aardewerk
Finishes:  Hotels door Terrecotte Europe, Mediterraan Aardewerk
Finishes:  Hotels door Terrecotte Europe, Mediterraan Aardewerk
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

Grezzo Baksteen zó uit de houtoven, zonder verdere verwerking. Het gezandstraalde deel van de baksteen geeft een enigszins ruw en natuurlijk uiterlijk. Dit type afwerking is zeer geschikt voor buitenwanden. Voor wie houdt van de authentieke uitstraling van een met de hand gemaakt produkt.

Carteggiato Handmatig geschuurd met een zacht oppervlak als resultaat. Enigszins ‘versleten’ uiterlijk, wat de authentieke uitstraling van de steen vergroot. Bijzonder geschikt voor de restauratie van historische panden en renovatie van oude boerderijen. Kan zonder voegen worden gelegd.

Levigato Een meer elegante afwerking, met een perfect glad en aangenaam aanvoelend oppervlak en een modern uiterlijk. De stenen worden na het bakken glad gestreken. Aanbevolen voor gebruik binnenshuis.

Lisciato Licht geschuurd na het bakken. Een zacht en harmonieus, bijna fluwelig aandoend oppervlak. Geschikt voor binnen en buiten.

Ars Vetus is een uiterst innovatieve afwerking, dat het resultaat is van voortgaand onderzoek en experimenten met materialen en diverse vormen van traditionele afwerking. Aan deze afwerking kunnen tevens decoraties en diverse glazuren worden toegevoegd, om de steen een eigen ‘kleur’ te geven, waardoor tegemoet kan worden gekomen aan ieders unieke en individuele smaak. Ars Vetus is een geregistreerd handelsmerk van onze producent.

Kleur: Beige
Materiaal: Aardewerk
Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.