Woning lent: badkamer door loko architecten | homify
< >
woning lent:  Badkamer door loko architecten
< >
woning lent:  Badkamer door loko architecten
< >
woning lent:  Badkamer door loko architecten
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK
Vind je dit project leuk?
Neem contact op voor meer info.
OK

In het landelijk gebied tussen de nieuwbouwwijken van Lent en de uiterwaarden van de Waal wordt in 2015 deze energiezuinige vrijstaande woning gerealiseerd. Kenmerkend aan de woning is de moderne vormgeving met traditionele historische materiaalkeuzes.
Het kader om het kozijn op de verdieping zal bijvoorbeeld in hardsteen worden uitgevoerd. De witte gevel zal worden gekaleid. Dit is een traditionele techniek om metselwerk te kalken waardoor de textuur van het metselwerk wordt verzacht. Door structuur van de woning is geïnspireerd op de plattegrond van een limburgse carréboerderij. De energetische maatregelen zijn ondergeschikt aan het ontwerp ingepast. Er wordt gebruik gemaakt van een warmtepomp, zonnepanelen en driedubbel glas. De maatregelen zorgen voor energielabel A++++ met een voor vrijstaande woningen enorm lage EPC van 0,11.

Vergelijkbare foto’s
Opmerkingen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.