| homify
Kaarsvet verwijderen van houten tafel

​Ik heb gisteravond een kaars omgegooid en nu zit m'n houten tafel vol met kaarsvet. Kan ik er op een of andere manier vanaf komen zonder de tafel te beschadigen?

jeska Profielfoto/Bedrijfslogo jeska
298 Views1
Meer groen in mijn appartement

​Dit is de enige plant die ik in leven heb kunnen houden in mijn appartement... Ik ben niet veel thuis, maar ik zou echt graag wat meer groen willen zien als ik thuiskom. Welke planten zouden jullie aanbevelen?

enz. Profielfoto/Bedrijfslogo enz.
402 Views2
Rode wijnvlek op de muur

​Kan iemand misschien helpen? Afgelopen weekend had ik vrienden op bezoek en viel er onbedoeld een glas rode wijn tegen de muur. Ik heb de vlek geprobeerd met een vochtige doek te verwijderen, dan is er natuurlijk ook nog zout en natriumbicarbonaat ... maar de vlekken gaan er echt niet uit.

Is er een misschien nog een mogelijkheid om de vlek te verwijderen zonder het te hoeven overschilderen?

Bedankt.

deli.pro Profielfoto/Bedrijfslogo deli.pro
272 Views1
Wie kan mij helpen aan leuke ideeën voor m'n badkamer?

Hallo allemaal, ik ben net verhuisd en dit is m'n badkamer. Ik wil 'm een nieuwe look geven, maar ik kan geen grote verbouwing betalen.  Heeft iemand misschien een goede tip? Ik ben ook niet super handig :). Bedankt!!​

payaman Profielfoto/Bedrijfslogo payaman
452 Views2
Hoe haal ik krassen uit mijn laminaatvloer?

​Hallo! Bij het verplaatsten van een kast zijn er wat krassen in het laminaat gekomen. Ze zijn niet diep, maar wel zichtbaar.. hebben jullie enig idee wat ik hier aan kan doen? 

Alle tips zijn welkom!!!

payaman Profielfoto/Bedrijfslogo payaman
172 Views3
Hoe verwijder ik vetvlekken van plastic bewaardozen?

Ik heb verschillende plastic tupperware en bewaardozen met tomatensaus en gelige vetvlekken. Weet iemand hoe ik deze vlekken kan  verwijderen? 

mamadouba Profielfoto/Bedrijfslogo mamadouba
200 Views3
Hoe maak ik een verticale tuin?

Hallo, ik heb deze lege ruimte op mijn balkon en ik zou hier graag een verticale tuin willen creëren. Denken jullie dat ik genoeg ruimte heb hiervoor (zie foto)

Hoe maak je een betaalbare verticale tuin? Ik heb gehoord dat het kan met pallets, maar ik weet niet waar ik moet beginnen. Alle tips zijn welkom!

Senta Profielfoto/Bedrijfslogo Senta
193 Views0
Piepende deur

Kan ik olie gebruiken tegen een piepende deur? Ook gewoon kookolie? Of is dit slecht voor de deurscharnieren? 

jeska Profielfoto/Bedrijfslogo jeska
180 Views1