Ontwerpbureau Op den Kamp

Projecten

Sabine Op den Kamp werkt als zelfstandig interieurarchitect in de omgeving van Heerlen, Zuid-Limburg. Haar werkterrein loopt uiteen van projecten op grote schaal, zoals een volledig interieurontwerp of een uitbreiding, tot de kleinere schaal, zoals een maatwerk meubel. Ze coördineert het gehele traject, van de eerste schets tot en met de oplevering. Haar opdrachtgevers zijn zowel particulieren, als ook bedrijven, zoals woningcoöperaties en scholen.

Haar interieurontwerpen onderscheiden zich door functionaliteit. Ze denkt vanuit de gebruiker. Dit is het fundament waarop de ontwerpen gebaseerd worden. Op deze manier ontstaat een eindresultaat waarbij functionaliteit, architectonische kwaliteit en ruimtelijke beleving hand in hand gaan.

Maatwerk | Een functioneel en mooi ontwerp. Vernieuwende ideeën en praktische oplossingen.
Zorgeloos | Uw zorgen uit handen. Coördinatie en begeleiding door interieurarchitect en een breed netwerk van vakbekwame uitvoerders. 

Kosten- en tijdsbesparing | Een interieurarchitect heeft inzicht in het ontwerp, de bouwkosten en weet de valkuilen. Geen overschrijding opleverdatum.   

Het eindresultaat is altijd functioneel en mooi zonder overschrijding van budget en afgesproken tijd en zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.

Diensten
  • interieurontwerp
  • meubelontwerp
  • advisering
  • tekenwerk
  • bouwbegeleiding
Servicegebieden
functionaliteit en Maatwerk
Adres
dormansberg 26
6371 XG Landgraaf
Nederland
+31-649682346 opdenkamp.eu

Beoordelingen

Woonhuis uit de jaren 70 met dito interieur professioneel en vakkundig laten moderniseren, o.a. met maatmeubilair.
meer dan 8 jaar geleden
Projectdatum: juli 2015
Sabine heeft een ontwerp gemaakt voor onze verbouwing en de inrichting van de nieuwe ruimte. Van begin tot eind professioneel, vriendelijk en ze luisterde erg goed naar onze wensen maar stuurde bij waar nodig. We zijn super tevreden, ze is erg prettig om mee samen te werken en het resultaat is top!
meer dan 1 jaar geleden
Een fantastisch resultaat. Onze nieuwe woning was saai en wit. Het professionele advies van Sabine heeft ons huis sfeer, warmte en gezelligheid gegeven. De plannen zijn strak en gedegen, erg fijn. Beter advies hadden wij ons niet kunnen wensen.
meer dan 2 jaar geleden