Grand&Johnson

Projecten

Grand&Johnson is een ontwerpstudio ontstaan vanuit de liefde voor interieur- en productontwerp. Onder toeziend oog van eigenaar Bertel Grote is Grand&Johnson uitgegroeid tot een intiem team van binnenhuisarchitecten. Een ontwerpstudio waarin er met pure aandacht en oog voor detail invulling wordt gegeven aan het interieur van particuliere en commerciële opdrachtgevers. In Nederland, maar ook in het buitenland.

De kracht van Grand&Johnson ligt in het ontwerpen en realiseren van een totaalconcept, het bedenken en creëren van maatwerk oplossingen die naadloos aansluiten op de wensen van de opdrachtgever. Grand&Johnson wordt vooral ingeschakeld bij villabouw en grootschalige renovaties. Niet alleen ontwikkelen zij het interieur- en verlichtingsplan, ook stellen ze alle kleuren en materialen samen, zowel voor binnen als buiten. En ze denken mee over de finishing touch in styling en kunst.

Het perfecte ontwerp van Grand&Johnson ontstaat uit het samenspel van alles en iedereen die hieraan invulling geeft. Waar alle details samenkomen en een eenheid vormen. Een ontwerp met een verhaal. Een kleine wereld op zich. Waar voortdurend wordt gezocht naar evenwicht in vormen, kleuren, materialen.

Grand&Johnson realiseert niet alleen bijzondere interieurs. Ze ontwerpen ook producten, die in samenwerking met verschillende partijen geproduceerd worden. De producten, soms ogenschijnlijk eenvoudig maar alle geraffineerd doordacht, worden gepresenteerd in hun 420 m2 atelier. Dit atelier nodigt uit tot creatieve invulling. Grand&Johnson geeft dan ook aandacht aan ambachtslieden die op locatie met hart en ziel producten ontwerpen, maken en verkopen; artists in residence. Daarnaast is er ruimte voor kunst. Ieder bezoek aan het atelier is weer een unieke beleving waarbij het eigentijds interieurontwerp steeds weer wordt aangevuld met bijzondere styling accessoires.


Diensten
Interieurarchitect, Productontwerp, en interieurontwerp
Servicegebieden
Amsterdam en Nederland
Awards
  • Red Dot Award Product Design 2022 – Shiraat
  • German Design Award 2016 – Soho
  • Red Dot Award Product Design 2014 – Soho
Adres
Hannie Dankbaarpassage 24
1053RT Amsterdam
Nederland
+31-206704065 www.grandjohnson.com