Schoonmaak tips: Hoe kan je je badkamer altijd goed laten ruiken | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Schoonmaak tips: Hoe kan je je badkamer altijd goed laten ruiken

edwinus Profielfoto/Bedrijfslogo edwinus

Materialen

  • Lavendel essentiële olie
  • Citroengras essentiële olie
  • Toiletblokhouder
  • Verstuiver
  • Gedestilleerd water

Beschrijving

Per dag brengen we een paar momenten door in de badkamer. Of het nu aan het begin van de dag tijdens het aankleden om naar het werk te vertrekken, of wanneer we terugkeren aan het einde van een vermoeiende dag en de badkamer gebruiken om een ontspannend bad te nemen. De badkamer is misschien geen plek in het huis waar we veel tijd doorbrengen, maar wanneer we de badkamer gebruiken, willen we dat die goed ruikt, toch?


In deze tutorial geef ik je een aantal schoonmaaktips mee over hoe je de badkamer altijd goed kan laten ruiken. Het is belangrijk om de badkamer regelmatig schoon te maken, maar dankzij deze tips zal je badkamer ook goed ruiken tussen de schoonmaakmomenten door. Het is zo eenvoudig dat je het niet gelooft en sommige van de tips kunnen worden gebruikt in elke kamer in het huis! Ontdek het zelf


Kosten
15 uurMoeilijkheidsgraadEenvoudig

Stap 1: Een vloeistof maken met essentiële oliën

Dit is een geweldig eco-vriendelijk schoonmaak product! Etherische oliën geven een frisheid aan je kamer en zijn ecologisch vriendelijke alternatieven om je huis proper te houden en goed te laten ruiken. Om een luchtverfrisser te maken voor in de kamer, moet je 500 ml gedestilleerd water in een verstuiver gieten en er 20 druppels lavendel essentiële olie en 15 druppels citroengras essentiële olie aan toevoegen. Je kan ook andere essentiële oliën gebruiken die meer bij je smaak passen. Spray de vloeistof in de kamers die je wilt ontsmetten en lekker wilt doen laten ruiken. Citroengrasolie heeft antiseptische, antimicrobiële en fungicide eigenschappen. Lavendel essentiële olie heeft de dezelfde eigenschappen, maar heeft ook een ontspannen en kalmerend effect op je zodat je relaxerend kan genieten van een bad.

Stap 2: Drup een paar druppels essentiële olie op de rol wc-papier

Drup twee druppels citroengras essentiële olie op de zijkant van de rol wc-papier. Dit zal genoeg zijn om je badkamer goed te laten ruiken voor een paar dagen. Je kan ook een paar druppels druppen in de prullenbak en als je een elektrische geur diffuser hebt, dan wordt het nog beter!

Stap 3: Gebruik de toiletblokhouder in de douche

Bevestig de toiletblokhouder in de afvoer van de douche. Het zal de badkamer goed laten ruiken vanwege het water dat je gebruikt telkens als je een douche neemt. Na een paar maanden moet je de toiletblokhouder vervangen, maar de toiletblokhouder gaat wel lang mee.

Wat vind jij van deze DIY?

Reacties