Organiseer Je Keukenkastjes: Huishoudfolie En Aluminiumfolie | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Organiseer Je Keukenkastjes: Huishoudfolie En Aluminiumfolie

jeska Profielfoto/Bedrijfslogo jeska

Materialen

  • Ontbijtgranen of lasagne doos
  • Schaar
  • Zelfklevende folie
  • Dubbelzijdige tape
  • Pen

Beschrijving

Ben je opzoek naar opberg ideeën voor kleine keukens, maar zijn deze vaak heel duur? Dan heb ik een simpel idee voor je die maar 6 materialen nodig heeft en weinig tijd. Het is een organizer voor je folies die je aan de binnenkant van je keukenkastje kunt hangen. Je bespaart er veel ruimte mee. Daarnaast is het ook nog eens een recycling project, wat het alleen maar beter maakt. 

Kosten
1 uurMoeilijkheidsgraadEenvoudig

Stap 1: Verzamel het materiaal

Zorg ervoor dat je al het materiaal bij de hand hebt voordat je begint aan deze DIY.


Stap 2: Knip de zijkanten eraf

Aan de bovenkant van de doos knip je de zijkanten eraf. Als je doos groter is dan de folie kun je het een ook stukje kleiner knippen zodat het allemaal past. 


Stap 3: Meet de zelfklevende folie af

Leg de doos op de zelfklevende folie om deze af te meten. Het moet groot genoeg zijn om de hele buitenkant van de box te bedekken met een beetje extra zodat je de folie om de binnenkant kan plakken. Markeer het en knip de folie.


Stap 4: Plak de zelfklevende folie aan de doos

Plak de folie op de doos en zorg dat je de bubbels eruit haalt. Nadat de hele doos bedekt is moet je een paar centimeter aan de zijkant overhouden, deze kun je omvouwen. Maar knip eerst iedere hoek van de folie. 


Stap 5: Vouw het naar binnen

Vouw de vier overgebleven stukken van het folie zodat ze de randen van de doos bedekken. Dit geeft alles een mooiere afwerking.


Stap 6: Plak de dubbelzijdige tape

Plak twee stukjes dubbelzijdige tape aan de achterkant van de doos. Plaats dan de doos aan de binnenkant van je keukenkastje en druk deze goed aan.


Stap 7: Klaar voor gebruik

Leg je huishoudfolie en aluminiumfolie in de organizer en ze zijn klaar voor gebruik. 


Wat vind jij van deze DIY?

Reacties