Bureau | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Inspiration Moderne studeerkamer van Korbo Modern

Bureau

Bureau

Denk je aan het plaatsen van een nieuwe bureau bij je thuis? Neem zeker hier een kijkje!
Denk je aan het plaatsen van een nieuwe bureau bij je thuis? Neem zeker hier een kijkje!

Bureau

Bureau kopen, waar let je op?

Richt je bij jou in huis een studeerkamer in, of misschien een kamer voor de kinderen? Een belangrijk onderdeel hierbij vormt dan een bureau kopen. In de eerste plaats dien je te bedenken hoeveel ruimte dit bureau mag innemen. Een belangrijk onderdeel van een bureau kopen is dus het opnemen van de maat. Lengte en breedte zijn bij een bureau kopen van belang, maar natuurlijk stel je ook bepaalde eisen aan de hoogte. Is de gebruiker van het bureau redelijk lang, zorg dan dat je een bureau kopen gaat dat hoog op zijn poten staat. Zet je het bureau in een hoek of ergens langs de wand? Hiermee hangt samen of je voor een hoekbureau of langgerekt bureau kopen kiest. Kies je voor een bepaald bureau, zorg dan dat je ook een goede bijpassende bureaustoel kiest. Ook hier geldt het belang van de juiste hoogte, maar net als bij een bureau kopen let je ook bij het kopen van de bureaustoel op de juiste vorm.

Praten over bureaus?

Gebruik je op de website van homify de zoekterm ‘bureau’, dan verschijnen er op je scherm tal van leuke keuzes. Zonder homify wist je mogelijk niet eens van het bestaan van deze bureaus, omdat de ontwerpen lang niet allemaal uit Nederland afkomstig zijn. Homify werkt immers internationaal en heeft eigen websites in bijna dertig landen. Dit opent ook de mogelijkheid om met mensen van over de hele wereld over mooie bureaus te praten. Hoe je dit doet? Bij homify gebruiken we hiervoor ons eigen speciale forum. Op dit forum spreek je met gelijkgestemden over alles wat te maken heeft met mooi design. Ook de bureaus die je kopen kunt onderscheiden zich door hun uiterlijk en dus door hun design. Op ons forum kom je niet alleen gebruikers tegen. Ook deskundigen komen geregeld aan het woord. Zit jij dus met belangrijke vragen over goede of slechte bureaus, dan kan hun antwoord je een heel stuk verder helpen.

Hoekbureau handig qua ruimte?

We zeiden het al, het hangt van de ruimte af hoe je de vorm van je bureau zult kiezen. Het voordeel van een hoekbureau is de diepte die je op het bureaublad krijgt. Met name voor het plaatsen van een beeldscherm komt deze ruimteverdeling op een hoekbureau bijzonder handig uit. Een hoekbureau doet het uitstekend in een studeerkamer, maar bevalt ook in de kinderkamer goed. Je bent door de vierkante vorm minder muurlengte kwijt bij de plaatsing van je hoekbureau. Nu je toch de plaatsing van een langgerekt- of hoekbureau overweegt, kan het helemaal geen kwaad om eens een kijkje in ons online magazine te nemen. Je wordt verwend met handige ideeën en krijgt zo voor de inrichting van je huis precies de juiste tips. Aangezien de tips in ons online magazine in het Nederlands zijn geschreven, geven ze je ook waardevolle info om door te geven aan forumgenoten in het buitenland. Dit maakt jouw mening extra interessant, omdat je hierdoor rond het hoekbureau met goed omschreven tips en ideeën voor de dag kunt komen.

Computertafel samen met een bureau?

Is jouw werk in hoge mate afhankelijk van automatisering, dan is een computertafel vast wel iets voor jou. Hij is vaak lichter dan een gewoon bureau en doordat hij op wielen staat ook makkelijker te verplaatsen. Een computertafel kan ook in combinatie met een bureau in de studeerruimte staan. Vaak werk je met verschillende apparaten, waardoor de plaatsing van apparaten op een computertafel naadloos aansluit bij wat er aan apparatuur al op je bureau staat. Werk je met een bureau en een computertafel samen, dan wordt de ruimte al een stuk verder gevuld. Soms lijk je het overzicht te verliezen en is de visie van een deskundige gewenst. Het team van homify is hier helemaal op ingespeeld en kan jou laten adviseren als je een gratis offerte of gratis consult bij homify aanvraagt. Wij doen dit door jouw aanvraag verder door te geleiden naar een deskundigen die in jouw regio werkt. Als jij het wilt kiezen we er één, maar een andere mogelijkheid is dat jouw aanvraag naar verschillende professionals gaat. Elke koppeling met een deskundige is vrijblijvend en eventuele werkzaamheden gebeuren uiteraard pas na nauw overleg met jou. Maak gebruik van deze mogelijkheid en laat homify het speurwerk naar de juiste deskundige voor je doen.

Werken met een computer bureau?

Een computer bureau is er helemaal op ingericht om met een computer te worden gebruikt. Door een juiste verhouding van bureaublad en de resterende onderdelen van het bureau wordt het werken op de computer vergemakkelijkt. Ook voor een computer bureau geldt dat het kiezen van het juiste model nog niet zo makkelijk is. Misschien is het een idee om ons online magazine hier eens op na te slaan. Wie weet vind jij er precies de tips die je helpen kunnen, waardoor uiteindelijk precies het juiste computer bureau in jouw huis komt te staan. Gebruik jij het computer bureau voor een zelfstandig bedrijf, vergeet dan niet de kosten van aanschaf zorgvuldig te administreren. Je kunt ze aftrekken van je winst, waardoor er voor jou meer te besteden overblijft. Ook bij een computer bureau hoort een bijpassende stoel. Houd hier bij de aankoop rekening mee, zodat je direct met een juiste combinatie van bureau en stoel aan de slag kan.

Kies jij jouw bureau wit?

Over de kleur van je bureau hebben we nog niet zoveel gezegd. Vaak zal je zien dat in een interieur het bureau wit van kleur is. Deze tint is fris en modern en geeft ook een prettige ondergrond als je aan je bureau werkt. Of je bureau wit is of een andere kleur heeft, zegt wel iets over het design. Bovendien kan het bureau wit van boven zijn, maar ook poten en misschien ladenfrontjes hebben die ook in een witte tint gespoten zijn. Of je bureau wit, rood, blauw, groen of zwart door jou gekozen wordt, hangt in belangrijke mate af van het design van de ruimte waar je bureau in komt te staan. Het beste komt je bureau tot zijn recht als het volledig in de omgeving kan opgaan. Is je bureau wit dan vormt dit in de ruimte een lichte component. Je kunt dit nog versterken als je er een goede lamp boven hangt. Een goede verlichting laat je werken met plezier. Natuurlijk hopen we dat je hiervan geniet!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!